Rudý nok Miloš Zeman

Zeman, který se už od dob vymáhání ruského dluhu (kdy nás jeho vláda ošidila o 80 miliard z Ruska) vždycky snažil jít na ruku Putinovi a některým českým velkoobchodníkům, kteří měli zájmy v Rusku. Už jako ministerský předseda (1999) v době probíhajících hrůzných občanských válek v Jugoslávii, nechtěl dát souhlas k zásahu NATO, který vedl k rychlému ukončení letitého krvavého konfliktu v zemích bývalé Jugoslávie.

O tom, že to není dávná historie, nás Zeman přesvědčil nedávno. V době eskalace tlaku na odtržení části území Bosny a Hercegoviny s radostí sobě vlastní, přilil olej do ohně, během oficiální prezidentské návštěvy Srbska. Dobře to věděl, ale mazaně to celé zabalil do omluvy za bombardování. To mu jistě někdo sofistikovanější poradil. Nejspíš Kreml prostřednictvím jeho poradců bez prověrky. Třeba o tom něco vědí české tajné služby.

Nebudu vyjmenovávat všechno, co udělal proradný Zeman od té doby. Zmíním alespoň ty hlavní události:

Opoziční smlouvu, změnu volebního zákona, destrukci demokratických hodnot, soustavné porušování zákonů (Ústavy), nelegální vláda bez důvěry (Rusnok 2014), opakovaná účast na Putinovské lži a propagandě. Tak například:

Zemanovy mimikry - chobotnice mění barvu podle prostředí
Mimikry – chobotnice mění barvu podle prostředí.
autor fotografie: Luis Miguel Bugallo Sánchez

Zemanova čast na ruských konferencích na Rhodosu (pod taktovkou FSB), Zemanovi dezinformace typu Novičok a Vrbětice (GRU). A také systematické útoky proti BIS (české bezpečnostní informační službě). To všechno smrdí velezradou. To nejsou jen politické názory starého dědy, ale viditelná (a systematická) práce ve prospěch Kremlu. Nemohu se ubránit dojmu, že přesně takhle to je. Zeman po útoku na Ukrajinu rychle nasadil mimikry, protože se chce politicky zachránit. Tak jako chameleón, který změní barvu, když potřebuje rychle splynout s davem.

Ale na to nesmí média (a politici) skočit. Je potřeba pořád dokola připomínat všechny Zemanovy zrady, kterých se na nás v posledních dekádách dopustil. Uskutečňoval je totiž od doby, když se dostal k vládě v naší zemi (1998-2002) a pokračuje v práci pro Putina od roku 2013 ve funkci prezidenta. Nejen že tuto funkci naprosto zdriskeditoval, ale nám všem neskutečně uškodil.

Přišel čas vystavit Zemanovi za všechno účet. Nemělo by na něm nic chybět. Veřejnost i politická reprezentace musí najít energii vypořádat se se zrádným Zemanem. Ten by neměl odejít v poklidu do politického důchodu a neměl by na hradě pibýt už ani minutu. Naopak. Měl by být odvolán a trvale označen jako největší polistopadový škůdce, který soustavně podrýval českou českou společnost a ohrožoval její demokracii a svobodu. To, co platí pro Zemana, platí samozřejmě i pro jeho nejbližší okolí. Také to si navíc myslí, že na ně rameno zákona pod krytím Zemana (a Kremlu) nikdy nedosáhne. To se ale mýlí.

Inspirací k napsání textu byl článek Marka Švehly v Respektu: Nechoďte na oslavu Zemanova prezidentství

Dále doporučujeme přečíst:

Kristina Ciroková   Zlověstné a servilní, hodnotí exdiplomaté Zemanův dopis Putinovi

Ján Simkanič   Miloš Zeman se pokouší o svou rehabilitaci. Nedovolme mu to

Martin Fendrych  Zeman se přilísal k Zelenskému, dal mu metál. Kolaboraci s Putinem tím nesmaže

Jan Urban: Miloši Zemane, jsme ve válce, a ty jsi svoji zemi zradil

Adam Drda    Obrat pomstychtivého starce a Zelenský v řadě s Gottem a Bohdalkou

——————————

A ještě připomínám, jak občané museli vystupovat proti Zemanově politice po celé jeho dvě prezidentská období (červené karty, červené trenýrky, vajíčka na Albertově, demonstrace na Václavském náměstí, stížnosti proti zavření pražského Hradu ...). Navíc nás občany, kteří ho platíme, vždy jen hanobil a lživě nálepkoval. A novináře by nejraději střílel. Ŕíkal to Putinovi osobně. Jak odporné. Ale typické pro Zemana je i to, jak zrádcovský plnil přání Putina a konal v jeho prospěch (viz i Zemanovo odstranění proevropských ministrů zahraničních věcí v Babišově vládě po oznámení účasti agentů GRU na vyhození muničních skladů ve Vrběticích, útoky proti BIS. Nebo instalace velvyslance Kmoníčka do USA. Toho na MZV přivedl kdysi Jan Kavan (krycí jméno Kató, podezřelý ze spolupráce s KGB) za vlády Miloše Zemana 1988-2002. Tak daleko v čase ta Zemanova proputinovská politika sahá. Na podzim doufám statní vyznamenání tenhle český vlastizrádce rozdávat nebude. To bych si přál. Přál bych si, aby ho konečně česká politická reprezentace toho Jidáše odvolala. Jinak bude nadále i v Česku  platit, že zrádce je odměněn důležitou funkcí, zatímco hrdina bývá v Česku popraven. Tenhle pokřivený pohled na skutky českých potentátů musí být jednou provždy přerušen. Zrádci patří trest a ne pobyt zámku v Lánech a poklonkování na jeho ceremoniálech.A ještě připomínám, jak občané museli vystupovat proti Zemanově politice po celé jeho dvě prezidentská období (červené karty, červené trenýrky, vajíčka na Albertově, demonstrace na Václavském náměstí, stížnosti proti zavření pražského Hradu …). Navíc nás občany, kteří ho platíme, vždy jen hanobil a lživě nálepkoval. A novináře by nejraději střílel. Ŕíkal to Putinovi osobně. Jak odporné.
Ale typické pro Zemana je i to, jak zrádcovský plnil přání Putina a konal v jeho prospěch (viz i Zemanovo odstranění proevropských ministrů zahraničních věcí v Babišově vládě po oznámení účasti agentů GRU na vyhození muničních skladů ve Vrběticích, útoky proti BIS. Nebo instalace velvyslance Kmoníčka do USA. Toho na MZV přivedl kdysi Jan Kavan (krycí jméno Kató, podezřelý ze spolupráce s KGB) za vlády Miloše Zemana 1988-2002. Tak daleko v čase ta Zemanova proputinovská politika sahá.

Miloš Zeman 9.5.2015 v Moskvě s Putinem
Miloš Zeman 9.5.2015 v Moskvě s Putinem

Na podzim doufám statní vyznamenání tenhle český vlastizrádce rozdávat nebude. To bych si přál. Přál bych si, aby ho konečně česká politická reprezentace toho Jidáše odvolala. Jinak bude nadále i v Česku  platit, že zrádce je odměněn důležitou funkcí, zatímco hrdina bývá v Česku popraven.
Tenhle pokřivený pohled na skutky českých potentátů musí být jednou provždy přerušen. Zrádci patří trest a ne pobyt zámku v Lánech a poklonkování na jeho ceremoniálech.

demonstrace Hrad za hranou, republika v ohrožení! (29.4.2021)

 

, ,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika